Praktijk

Psychologenpraktijk Stoorvogel & Barkmeijer (KVK-nummer 63603152) is een kleinschalige vrijgevestigde praktijk voor basis-GGZ. Wij, Maaike Stoorvogel en Marleen Barkmeijer, beiden gezondheidszorgpsycholoog en ervaren in de tweedelijns GGZ, hebben de handen ineen geslagen en deze praktijk samen opgericht.

We maken in onze behandeling gebruik van wetenschappelijk gegronde methodes. Daarbij hebben wij beide een christelijke achtergrond. Dit komt ten eerste terug in onze basishouding: respect hebben voor ieder mens als kind van God met zijn of haar eigen verhaal. Verder kunnen wij, wanneer u dat wenst, het geloofsaspect een plaats geven in de behandeling. Hierbij kunt u denken aan samen bidden, maar ook aan het bespreken van worstelingen die hiermee gepaard kunnen gaan. Dit is echter zeker geen verplichting. Wij staan open voor iedereen, of u nu wel, niet of anderszins gelovig bent.

De praktijk in Meppel is gevestigd op het gemakkelijk te bereiken kantorencomplex Blankenstein, dichtbij de A32. Maaike Stoorvogel is werkzaam op deze locatie. De praktijk in Zwolle, waar Marleen Barkmeijer werkzaam is, is gevestigd in gezondheidscentrum deBolleBieste Gezondheidsplein nabij het centrum.