Maaike Stoorvogel

Mijn naam is Maaike Stoorvogel (1981), ik ben getrouwd en moeder van twee zoons.
In 2006 heb ik mijn studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond, met als afstudeerrichting klinische psychologie en nevenrichtingen ontwikkelings- en neuropsychologie. In 2010 heb ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond (BIG-nummer 79912732725) en ik heb eveneens de EMDR-cursus gevolgd.

In de afgelopen tien jaar heb ik gewerkt binnen een christelijke GGZ in zowel de basis- als specialistische GGZ. Momenteel werk ik naast de praktijk een aantal uren bij een reguliere GGZ-instelling. Ik heb veel ervaring met individuele ambulante behandelingen en heb gewerkt met groepen. Ik werk graag inzichtgevend, vanuit psychotherapeutisch perspectief en bied daarnaast cognitieve gedragstherapie en waar nodig EMDR.

Ik sluit aan bij de mens die ik zie, ben betrokken, eerlijk en integer. Wollige gesprekken is niet mijn stijl. Ik wandel met iemand mee en houd ook een spiegel voor.

Mijn motto sinds jaren is de volgende: leven in vrede met jezelf en de ander (en God als ultieme Ander). Dit kan soms een hele klus zijn en ik wandel graag met u mee.